အကောင့်နဲ့ ကိုယ်ရေးလုံခြုံမှု

သင့်အကောင့်ကို ဖျက်ခြင်း

Plusy အကောင့်ကို 1 မိနစ်လောက်နဲ့ ကိုယ်တိုင် ဖျက်နိုင်ပါတယ်။ ချက်ချင်း ဖြစ်ပြီး အပြီးအပိုင် ဖြစ်ပါတယ်: အကောင့်နဲ့ တိုးတက်မှု အားလုံးကို ဖယ်ရှားပြီး ပြန်မယူနိုင်ပါ။

2 မိနစ် ဖတ်ရန် · နောက်ဆုံး ပြင်ဆင်ချိန်

Plusy အကောင့်ကို ဘယ်လို ဖျက်မလဲ?

Plusy အကောင့်ကို ဖျက်ဖို့ ကိုယ်ပိုင် တဘ်ကို ဖွင့်ပါ။ လူကြီးများ ကတ်၊ ပြီးရင် ဆက်တင်များ၊ ပြီးရင် အကောင့် ဖျက် ကို နှိပ်ပါ။ အဲဒါက plusy.app/delete-account စာမျက်နှာကို ဖွင့်ပါတယ်။ အဲဒီမှာ DELETE လို့ ရိုက်ပြီး အတည်ပြုပါ။ ဘယ် ဘရောက်ဇာမှာမဆို အဲဒီ စာမျက်နှာကို တိုက်ရိုက် သွားနိုင်ပါတယ်။

1

စာမျက်နှာကို ဖွင့်ပါ

အက်ပ် ထဲမှာ: ကိုယ်ပိုင်၊ လူကြီးများ၊ ဆက်တင်များ၊ အကောင့် ဖျက်။ ဒါမှမဟုတ် plusy.app/delete-account ကို ကိုယ်တိုင် ဖွင့်ပါ။

2

အကောင့်ကို စစ်ပါ

ဖယ်ရှားချင်တဲ့ အကောင့်နဲ့ ဝင်ထားရပါမယ်။ ထွက်ထားရင် စာမျက်နှာက Sign in to delete ကို ပြပါတယ်။

3

Delete my account ကို နှိပ်ပါ

စာမျက်နှာက Type DELETE to confirm လို့ တောင်းပါတယ်။

4

အတည်ပြုပါ

DELETE လို့ ရိုက်ပြီး Delete forever ကို နှိပ်ပါ။ Cancel က ဘာမှ မပြောင်းဘဲ နောက်ပြန်ဆုတ်ပါတယ်။

ပြီးရင် စာမျက်နှာက Your account is deleted လို့ ပြပြီး စက္ကန့် အနည်းငယ်အကြာမှာ ဝင်ရန် စာမျက်နှာကို ဖွင့်ပါတယ်။

စောင့်ဆိုင်းကာလ မရှိပါ။ ပြန်ပြင်လို့ မရပါ။ Delete forever ကို နှိပ်တဲ့ ခဏမှာပဲ အကောင့် ပျောက်သွားပြီး အကူအညီ အဖွဲ့က ပြန်မယူပေးနိုင်ပါ။

ဘာတွေ ဖျက်လဲ?

Plusy အကောင့်ကို ဖျက်ရင် အကောင့်၊ ဝင်ရန် အချက်အလက်နဲ့ အထဲမှာ သိမ်းထားတာ အားလုံးကို ဖယ်ရှားပါတယ်။ ကလေးအကြောင်း ဘာမှ မထားပါ။

အကောင့်ထဲ မဟုတ်ဘဲ စက်ပေါ်မှာ သိမ်းထားတဲ့ ဆက်တင်တွေ၊ ဥပမာ စကားသံ ခလုတ်ကို ဖျက်တဲ့ စက်ပေါ်ကနေ ရှင်းလင်းပါတယ်။

Plusy က အပြီးမှာ ဘာထားလဲ?

နောက်မှ မေးလာရင် ဖြေနိုင်ဖို့ Plusy က အကောင့် တစ်ခု ဖျက်ခဲ့တယ်ဆိုတာနဲ့ ဘယ်တော့လဲကို သင့်အီးမေးလ် လိပ်စာ မပါဘဲ မှတ်တမ်း ထားပါတယ်။ ဖွင့်ခြင်းကို ဝယ်ခဲ့ရင် ဥပဒေ လိုအပ်တဲ့ နေရာမှာ ငွေပေးချေမှု မှတ်တမ်းကို အခွန်နဲ့ စာရင်းကိုင်အတွက်သာ ထားနိုင်ပါတယ်။ တခြား ဘာမှ မထားပါ။

ပေးထားတဲ့ ဖွင့်ခြင်း ဘာဖြစ်သွားလဲ?

ဖွင့်ခြင်းက အကောင့်နဲ့ ဆိုင်လို့ အကောင့်ကို ဖျက်ရင် တခြား အရာတွေနဲ့အတူ ဖယ်ရှားပါတယ်။ နောက်မှ ဖွင့်တဲ့ အကောင့်က အီးမေးလ် လိပ်စာ တူတူနဲ့ ဖြစ်ရင်တောင် အခမဲ့ အကောင့်အဖြစ် စပါတယ်။ iPhone အက်ပ်မှာ ဖွင့်ခြင်းကို ဝယ်ခဲ့ရင် Apple က ဝယ်ယူမှုကို သင့် Apple ID နဲ့အတူ သိမ်းထားပါတယ်။ အကောင့်အသစ်မှာ Plusy ကို ဖွင့်ပါ ဒါမှမဟုတ် ဝယ်ယူမှုများ ပြန်ယူ ကို နှိပ်ပြီး ပြန်ယူပါ။ ဝဘ်ဆိုက်မှာ ဝယ်ထားတဲ့ ဖွင့်ခြင်းက အကောင့်နဲ့အတူ ပျောက်သွားပါတယ်။ အကောင့် ဖျက်တာက ဝယ်ယူမှုကို ငွေ ပြန်မအမ်းပါ။

အသစ်ပြန်စချင်ရုံ ဒါမှမဟုတ် တခြား အီးမေးလ် လိပ်စာကို ပြောင်းချင်ရုံဆိုရင် ဘာမှ မဖျက်ခင် support@plusy.app ဆီ ရေးပြီး ဘာလုပ်နိုင်လဲ မေးပါ။

ဝင်လို့ မရရင် အကောင့်ကို ဘယ်လို ဖျက်မလဲ?

ပထမ အီးမေးလ်နဲ့ ပို့တဲ့ ဝင်ရန် ကုဒ်ကို စမ်းပါ: ဝင်ရန် စာမျက်နှာ မှာ အဲဒီအစား ကုဒ်ဖြင့် ဝင်ပါ ကို နှိပ်ပါ။ အဲဒါက သင့်စကားဝှက် မလိုဘဲ အီးမေးလ် ဝင်စာပုံး ကို ဝင်နိုင်ရုံပဲ လိုပါတယ်။ အဲဒါလည်း မရရင် အကောင့်ရဲ့ လိပ်စာကနေ support@plusy.app ကို အီးမေးလ် ပို့ပြီး ဖျက်ခိုင်းပါ။ Plusy က 7 ရက်အတွင်း ဖျက်ပြီး ပြီးတဲ့အခါ အကြောင်းကြားပါတယ်။

အကောင့်ရဲ့ လိပ်စာကနေ ရေးတာ အရေးကြီးပါတယ်: တောင်းဆိုချက်က အကောင့် ပိုင်ရှင်ဆီက လာတယ်ဆိုတာ Plusy သိတဲ့ နည်းက အဲဒါပါ။

Plusy ကို ရပ်ဖို့ အကောင့်ကို ဖျက်ရမလား?

မလိုပါ။ အခမဲ့ အကောင့်က ဘာမှ မကုန်ပါ။ Plusy က စျေးကွက်ရှာ အီးမေးလ်၊ သတိပေးချက် ဒါမှမဟုတ် အသိပေးချက် မပို့ပါ။ ဒါကြောင့် မသုံးတဲ့ အကောင့်က ဒီအတိုင်း စောင့်နေရုံပါ။ ဖွင့်ခြင်းက တစ်ကြိမ်တည်း ပေးချေမှုမို့ ဖျက်သိမ်းရမယ့် လစဉ်ကြေးလည်း မရှိပါ။ ဒေတာ ပျောက်စေချင်မှ အကောင့်ကို ဖျက်ပါ။ ရပ်ရုံအတွက် မဖျက်ပါနဲ့။

မေးခွန်းများ

ဖျက်ထားတဲ့ အကောင့်ကို ပြန်ယူလို့ ရလား?

မရပါ။ ဖျက်ခြင်းက ချက်ချင်း ဖြစ်ပြီး အပြီးအပိုင်ပါ။ ပြန်ယူခွင့် ကာလ မရှိ၊ ပြန်ပြင်လို့ မရလို့ တိုးတက်မှုနဲ့ စာရင်းတွေ အပြီးတိုင် ပျောက်သွားပါတယ်။ iPhone အက်ပ်မှာ ဝယ်ထားတဲ့ ဖွင့်ခြင်းကို အကောင့်အသစ်မှာ ပြန်ယူနိုင်ပါတယ်။

အကောင့်ကို ထားပြီး ကလေးရဲ့ တိုးတက်မှုကိုပဲ ဖျက်လို့ ရလား?

အက်ပ် မှာ ပြန်စရန် ခလုတ် မရှိပါ။ ဖျက်ရန် စာမျက်နှာက အကောင့်တစ်ခုလုံးကို ဖယ်ရှားပါတယ်။ အစကနေ ပြန်စချင်ရင် မဖျက်ခင် support@plusy.app ဆီ ရေးပြီး ဘာလိုလဲ ရှင်းပြပါ။

ဖုန်းကနေ အက်ပ် ကို ဖျက်ရင် အကောင့် ပျက်မလား?

မပျက်ပါ။ ဘရောက်ဇာ တဘ်ကို ပိတ်တာ ဒါမှမဟုတ် အက်ပ် ကို ဖယ်တာက Plusy ရဲ့ ဆာဗာပေါ်မှာ ရှိတဲ့ အကောင့်ကို ဘာမှ မလုပ်ပါ။ အပေါ်က အဆင့်တွေ ဒါမှမဟုတ် အကူအညီ အဖွဲ့ဆီ အီးမေးလ်ကပဲ ဖျက်ပါတယ်။

ဖျက်ဖို့ ဘယ်လောက် ကြာလဲ?

ဖျက်ရန် စာမျက်နှာမှာ ကိုယ်တိုင် လုပ်ရင် ချက်ချင်း သက်ရောက်ပါတယ်။ ဝင်လို့ မရလို့ အကူအညီ အဖွဲ့ကို အီးမေးလ်နဲ့ တောင်းရင် 7 ရက်အတွင်း ပြီးပြီး ဘယ်တော့ ပြီးလဲ အကြောင်းကြားပါတယ်။

အကောင့် ဖျက်ရင် တခြားသူတွေ သိမ်းထားတဲ့ ကျွန်ုပ်ရဲ့ စာရင်း မိတ္တူတွေ ပျက်မလား?

မပျက်ပါ။ သင့်မျှဝေ လင့်ခ်ကနေ တစ်ယောက်ယောက် သိမ်းထားတဲ့ မိတ္တူက သူတို့ကိုယ်ပိုင် အကောင့်ထဲက သူတို့ကိုယ်ပိုင် စာရင်းပါ။ သင့်မူရင်း စာရင်းနဲ့ သူ့လင့်ခ်ကိုတော့ ဖယ်ရှားပါတယ်။

အကူအညီ စင်တာ အားလုံး